Corona & Hygiëne

In onze praktijk staat de gezondheid van onze patiënten en medewerkers voorop. Daarom nemen wij maatregelen om de overdracht van het virus te beperken.

Laatste update: Maandag 4 mei.

Vanaf maandag 4 mei mogen wij weer langzaam starten. Dat betekent dat we bij enkele patiënten weer noodzakelijke behandelingen mogen uitvoeren om verdere achteruitgang te voorkomen. Neem contact op met uw therapeut voor meer informatie.

In de basis vinden onze afspraken nog steeds online plaats. Uw therapeut neemt contact met u op om uit te leggen hoe videobellen werkt.

Dit gebeurt natuurlijk volgens de regels van het RIVM en het genootschap van fysiotherapie (KNGF). Daarnaast hebben we samen met 15 andere Almelose praktijken een beleid opgesteld hoe om te gaan met het Coronavirus en de fysiotherapie.

In het stroomdiagram ziet u hoe wij bepalen of het noodzakelijk is u in de praktijk te behandelen.

Wat wij van u verwachten

Volg de adviezen van het RIVM nauwkeurig. Dat houdt onder andere in dat u thuis blijft en uw afspraak afbelt bij gezondheidsklachten. Een lichte verkoudheid en hoesten horen daar zeker bij.

Het is dan ook belangrijk dat u bij klachten absoluut niet naar de praktijk komt. Als u dat wel doet, kunt u het virus overdragen op andere patiënten en onze medewerkers. Meld uzelf telefonisch af.

In de praktijk is het belangrijk dat u de aanwijzingen van onze medewerkers opvolgt.

Wat u van ons kunt verwachten.

Wij nemen strenge hygiëne maatregelen. U en uw therapeut wassen voor de behandeling de handen en ontsmetten deze met handgel. Ook geven we elkaar geen handen meer en houden we 1,5 meter afstand.

Alle groepslessen gaan nog steeds niet door. U hoort van ons wanneer deze weer starten.

Als u nog vragen heeft kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn te bereiken op telefoonnummer 0546 861 841.

Team Fysiotherapie Sluitersveld

© 2021
Privacybeleid Inloggen beheer