Contact

Wilt u meer informatie over onze behandelingen? Of wilt u een afspraak maken bij onze therapeuten? Neem dan contact met ons op.

U kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen. Bijvoorbeeld door te bellen of mailen. Maar wist u dat u ook online een afspraak kunt maken? Ga direct naar de online agenda voor meer informatie.

Contact via telefoon

U kunt ons bereiken op 0546 861 841. Nemen we de telefoon niet op? Dan kunt u een bericht inspreken op het antwoordapparaat. Als dat nodig is bellen we u zo snel mogelijk terug.

Contact via e-mail

Voor algemene informatie kunt u ook contact opnemen via ons e-mailadres: info@fysiosluitersveld.nl. Het maken, wijzigen of annuleren van een afspraak kan alleen telefonisch of via de online agenda.

Adres

De praktijk is gevestigd aan de Ootmarsumsestraat 407b, 7603 AJ Almelo. We zijn goed bereikbaar vanuit de omliggende wijken Schelfhorst, Rumerslanden, Kluppelshuizen en Markgraven. Wilt u een routebeschrijving naar de praktijk? Klik dan hier om naar Google Maps te gaan.

Openingstijden

Onze praktijk is iedere werkdag vanaf 08:00 geopend. De sluitingstijd verschilt per dag. De volledige openingstijden kunt u op deze pagina vinden.

Een kaart van de wijk Sluitersveld, waar onze praktijk ligt. Klik om een routebeschrijving in Google Maps te bekijken of neem contact met ons op.
Klik op de kaart voor een routebeschrijving naar onze praktijk.

© 2021
Privacybeleid Inloggen beheer