Afspraak maken

Plan rechtstreeks een afspraak in de agenda van een therapeut. Ook kunt u uw geplande afspraken inzien, wijzigen of annuleren.

Op dit moment kunt u nog niet online een afspraak maken. Dit komt binnenkort beschikbaar. Tot die tijd kunt u ons bellen op 0546 861 841.

Mail met vragenlijst
Heeft u een mail van ons gekregen dat er een vragenlijst voor u klaar staat? Dan kunt u die voor nu nog negeren. Deze functie komt later beschikbaar.

Bent u al bekend bij ons?

Als u al inloggegevens heeft gekregen van uw therapeut, kunt u die invullen door op inloggen te klikken. Heeft u die nog niet? Vraag er dan naar bij uw therapeut.

Bent u nog niet bekend bij ons?

In dat geval klikt u op inschrijven. U vult uw gegevens in. Daarna moet u uw e-mailadres valideren. Als dat is gedaan krijgt u een eenmalige inlogcode. Tijdens uw eerste afspraak krijgt u uw wachtwoord. Vanaf dat moment kunt u altijd inloggen, zoals hierboven beschreven.

Geen geschikte tijd gevonden?

In de online agenda staan niet alle tijden waarop uw therapeut aan het werk is. Het kan zijn dat uw therapeut op andere tijden ook nog plek heeft. Als u geen geschikte tijd kan vinden, kunt u ons contact opnemen. Dan zoeken we samen naar een geschikte tijd.

Telefonisch een afspraak maken

U kunt altijd bellen om een afspraak te maken. Ons telefoonnummer is 0546 861 841. De openingstijden zijn hier te vinden.

© 2019
Privacybeleid Inloggen