Eerste afspraak

Van harte welkom in onze praktijk! Lees de volgende punten goed door. Dan bent u goed voorbereid op uw eerste afspraak.

Onze praktijk is direct toegankelijk. In sommige gevallen vereist uw verzekeraar een verwijzing. Wij zullen dit uiteraard met u overleggen.

Afspraak in de praktijk

1. Neem belangrijke documenten mee

Neem uw identiteitsbewijs mee. Uw therapeut zal hier om vragen. Ook is het belangrijk dat u de verwijzing van een specialist meeneemt als u die heeft gekregen.

2. Kom op tijd

Alle afspraken staan gepland op het halve uur. Uw afspraak duurt 25 minuten. De overige vijf minuten heeft uw therapeut nodig om het dossier bij te werken en de behandelkamer weer gereed te maken voor de volgende afspraak.

3. Neem plaats in de wachtkamer

Melden is niet nodig, uw therapeut komt u ophalen.

4. De behandeling

De eerste afspraak is een intake. Uw therapeut probeert uw klachten zo goed mogelijk in kaart te bregen. Daarna gaan we uw behandelplan opstellen en kunnen we direct starten met de behandeling.

5. Vervolgafspraak

Aan het einde van de eerste behandeling plannen we zonodig een vervolgafspraak in. Eén afspraak per week is in de meeste gevallen een goed richtpunt.

Afspraak bij u aan huis

Lukt u het niet om zelfstandig op onze praktijk te komen? Dan kan de therapeut ook bij u aan huis langskomen. Het is mogelijk dat uw verzekeraar een verwijzing van de arts voorschrijft voor een behandeling aan huis.

Een afspraak aan huis heeft dezelfde structuur als een afspraak in de praktijk, zoals hierboven beschreven.

© 2021
Privacybeleid Inloggen beheer